Budget Uitvaart Amersfoort

Goedkope uitvaart in ZwolleUitvaartverzorging ‘De Eenvoud’ verzorgt in Amersfoort een  eerbiedwaardige budget uitvaart. Wij bieden  u 4 uitvaartpakketten aan die u zelf naar eigen wens kunt aanpassen.

De Eenvoud Amersfoort wil er zijn voor ieder mens. Ongeacht de (geloofs)achtergrond van de persoon, waar hij of zij verzekerd is en of er veel geld te besteden is. De Eenvoud  is er voor de eenzame mens, maar ook voor goedverzekerde families – kortom: voor iedereen. Voor ieder mens hebben wij een uniek uitvaartpakket samengesteld. Wij kunnen onze diensten goedkoop aanbieden, omdat we goede afspraken hebben gemaakt met onze partners en onze marges per uitvaart tot 60% lager liggen dan de gemiddelde uitvaartondernemer. Overweegt u een Budget uitvaart in Amersfoort?  Dan kunt u met een gerust hart kiezen voor Uitvaartverzorging De Eenvoud. Wij laten zien dat eenvoud samen gaat met waardigheid en respect.

De Eenvoud Amersfoort biedt u 4 eerbiedwaardige budget uitvaartpakketten aan

Omdat de Eenvoud  het belangrijk vindt dat mensen op een goede manier afscheid kunnen nemen, bevat elk pakket de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamerhuur. In de gemeente Amersfoort kunnen wij gebruik maken van verschillende locaties. Op deze manier kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Bij de meeste (goedkope) pakketten kunt u zelf een kist uitzoeken. Wij hebben voor elk pakket een collectie kisten uitgezocht zodat u genoeg keuzevrijheid heeft.

Crematie of begrafenis?

Veel mensen hebben al een keuze gemaakt. Maar vele hebben toch nog twijfels, wordt het een  crematie of begrafenis? Soms speelt geld een rol in deze belangrijke maar moeilijke beslissing die genomen moet worden. Wij nemen de tijd om alle moeilijke beslissingen met u te bespreken.

Begraven in Amersfoort?

In Amersfoort kunt u kiezen uit een aantal begraafplaatsen. Ook is er een Israëlitische begraafplaats aan Soesterweg. De gemeente Amersfoort heeft een apart gedeelte beschikbaar waar mensen met een islamitische achtergrond begraven kunnen worden. Mensen met een katholieke geloofsovertuiging kunnen kiezen uit een aantal (kleine) begraafplaatsen. De grootste en tegelijk het meest gekozen begraafplaats bevind zich aan de Dodeweg 31 te Leusden.De begraafplaats is in beheer van de gemeente Amersfoort waar zowel mensen uit Leusden en uit Amersfoort worden hier begraven.

Crematie in Amersfoort?

Crematorium Amersfoort is gevestigd op het zelfde terrein als de begraafplaats. In een rustige omgeving kunt u hier afscheid nemen van uw dierbare.

  • Natuurlijk is het mogelijk om naar een andere crematorium uit te wijken.

Wilt u nu een uitvaart regelen of heeft u een vraag aan een van onze uitvaartverzorgers? dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoon: 033-2022650 of 06-41828012 of via E-mail: info@uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl